Over Ons

Onze kennis geeft u vertrouwen

Vip’s Pool Service staat voor passie. Passie voor uw project van zwembaden.
Poolhuizen, …
Onze klanten bevinden zich over gans Vlaanderen van de Kuststreek tot de Duitse grens.

Reeds jaren is Paul De Roover de drijvende kracht achter Vip’s Pool Service. Hij begon in 2008 met zijn eigen zwembad en als vakman stootte hij toch snel op enkele problemen met het bedrijf die zijn zwembad plaatsten.
Maar geen man over boord. Onder de leuze van ‘ik doe het even zelf’ begon hij aan zijn eigen zwembad. Daardoor begon zijn passie voor zwembaden. De eerste jaren ging hij verschillende opleidingen volgen, semenaries bij gespecialiseerde pool bedrijven,…
Hierdoor begon hij zijn eigen firma. Tot op deze dag, schoolt Pauls zich nog steeds bij in de laatste nieuwe tehcnieken en installaties van moderne systemen. De passie voelt nog steeds.

Zijn slogan: De kwaliteit is voor mij belangrijker dan de kwantiteit. 

afdekking zwembad

Jarenlange ervaring

Reeds 12 jaar ervaring! Aanleg van zwembaden, herstellingen, adviesfuncties, renovaties, … het is ons na zovele jaren niet meer vreemd.
Maar ook voor het bouwen van sauna’s kan u bij ons terecht. 

Filter systemen voor zwembad

Uw project in veilige handen

Een zwembad laten plaatsen doet u best door een ervaren vakman die reeds jarenlange ervaring heeft opgedaan op vlak van plaatsing, onderhoud en herstellingen. Op die manier vergewist u zichzelf ervan dat u steeds een mooi, proper en veilig zwembad in uw achtertuin hebt.
Bijgebouwen zoals uw poolhouse, bijhorende accessoires zoals een ladder, een pomp, filtersysteem of afdekking behoort bij ons eveneens tot de specialiteiten. Zelfs verwarmen via een warmtepomp is mogelijk.

hp testkits

24/7 Service

Wij zijn steeds bereikbaar. Is er een mankement? Wenst u een herstelling, ook al is het zwembad niet door ons geplaatst. Bestaat uw zwembadbouwer niet meer? U bent bij ons welkom.
Elke herstelling of extra plaatsing wordt zorgvuldig door ons uitgevoerd : poolhouse, pompen, filtersiystemen, automatisaties, afdekkingen en plaatsen van sauna’s (op maat).
Bel ons en we spreken af.

Schadegevallen en verzekeringskwesties

Wij kunnen verzekeringen of benadeelden bijstaan in de nodige expertise. Hiervoor kan u ons bellen zodat uw verzekeringskwestie snel en correct kan behandeld worden.

Paul De Roover

Oprichter en zaakvoerder van Vip’s Pool Service.