Zelfbouwers & Advies

zwembad bouw vip's pool service

Zelfbouwer , advies bij renovatie of nieuwbouw

Renovatie, nieuwbouw, zelfbouw, … wij staan aan uw zijde om uw project op maat tot een goed einde te brengen.
Als zelfbouwer bespaart u veel geld maar foute beslissingen kunnen snel onnodige kosten met zich meebrengen. Waardoor uw eindfactuur hoger oploopt dan verwacht.
Daarom stellen wij ons ter beschikking voor zelfbouwers. Wij geven advies en u bespaart geld en hoeft niet te twijfelen bij het knopen doorhakken.

zwembad bouw vip's pool service

Tips & Tricks

Als zelfbouwer mis je natuurlijk de ervaring. Deze jarenlange expertise hebben wij wel. Soms kan je zijn met enkele handige tips dat je terug vertrokken bent als zelfbouwer. 

zwembad bouw vip's pool service

Project begeleiding

Als uw projectbegeleider en adviseur staan wij naast uw zijde. Sommige fases doet u misschien liever niet zelf wegens gebrek aan ervaring. Dan komen wij goed van pas. Na overleg met u werken wij sommige fases af en daarna kan u weer zelf verder. Wij begeleiden u waar nodig.

zwembad bouw vip's pool service

Afwerking

Telkens u een fase heeft afgewerkt, evalueren met u mee. Is de kwaliteit hoog genoeg? Moet er hier en daar fijnere afwerking? … Beter iets meer evalueren dan op het einde beseffen dat vb de fundering niet goed zat. Afwerking is dus primair. 

Advies staat Centraal!

Een zelfbouwer hoeft dus niet meer te twijfelen dat hij de juiste keuzes maakt voor zijn zwembadproject. Wij staan uw zijde. Wij evalueren, werken mee af, nemen fases over indien gewenst,… tot uw droom zwembad klaar is voor de zomer.